nieuws

Winnende bruggen

bouwbreed

Joris Smits en Alessandro De Santis hebben drie winnende bruggen ontworpen voor de Stad van de Zon in Heerhugowaard. De architecten van Royal Haskoning zien hun bruggen als momentopnames van de verbindende beweging tussen samenstellende delen. De Stad van de Zon is een Vinex-uitbreiding aan de zuidkant van Heerhugowaard. Op een lap van 120 hectare verrijzen 2900 woningen. De Stad van de Zon wordt vervlochten in het 177 hectare grote recreatiegebied Park van Luna. Het concept is ontsproten aan het brein van de Rotterdamse stedenbouwkundige Ashok Bhalostra.

Joris Smits en Alessandro De Santis hebben drie winnende bruggen ontworpen voor de Stad van de Zon in Heerhugowaard. De architecten van Royal Haskoning zien hun bruggen als momentopnames van de verbindende beweging tussen samenstellende delen. De Stad van de Zon is een Vinex-uitbreiding aan de zuidkant van Heerhugowaard. Op een lap van 120 hectare verrijzen 2900 woningen. De Stad van de Zon wordt vervlochten in het 177 hectare grote recreatiegebied Park van Luna. Het concept is ontsproten aan het brein van de Rotterdamse stedenbouwkundige Ashok Bhalostra.

Reageer op dit artikel