nieuws

Wijma

bouwbreed

‘Wijma, en naam in hout geschreven’ is de slogan van de vernieuwde website www.wijma.com van Koninklijke Houthandel G. Wijma & Zonen uit Kampen en haar werkmaatschappijen. De bezoeker wordt onder andere aan de hand van productbrochures geïnformeerd over de toepassingen van hout in de bouw. Met name de gww-sector komt aan bod door te downloaden brochures over onder meer houten damwanden, bruggen. steigers en geluidsschermen.

‘Wijma, en naam in hout geschreven’ is de slogan van de vernieuwde website www.wijma.com van Koninklijke Houthandel G. Wijma & Zonen uit Kampen en haar werkmaatschappijen. De bezoeker wordt onder andere aan de hand van productbrochures geïnformeerd over de toepassingen van hout in de bouw. Met name de gww-sector komt aan bod door te downloaden brochures over onder meer houten damwanden, bruggen. steigers en geluidsschermen.

Reageer op dit artikel