nieuws

Veiligheidshekken

bouwbreed Premium

Boven de snelweg A12 bij Woerden plaatsen medewerkers van Heras 3 meter hoge hekken op het viaduct. Met de in opdracht van Rijkswaterstaat geplaatste hekken moet worden voorkomen dat voorbijgangers rotzooi of losliggend bouwmateriaal naar beneden op het verkeer gooien. Aanleiding voor het plaatsen van deze hekken die ondertussen ook op andere plaatsen zijn gemonteerd, is een dodelijk ongeval in 2005 waarbij een automobiliste overleed nadat haar auto was geraakt door een geworpen stoeptegel.

Boven de snelweg A12 bij Woerden plaatsen medewerkers van Heras 3 meter hoge hekken op het viaduct. Met de in opdracht van Rijkswaterstaat geplaatste hekken moet worden voorkomen dat voorbijgangers rotzooi of losliggend bouwmateriaal naar beneden op het verkeer gooien. Aanleiding voor het plaatsen van deze hekken die ondertussen ook op andere plaatsen zijn gemonteerd, is een dodelijk ongeval in 2005 waarbij een automobiliste overleed nadat haar auto was geraakt door een geworpen stoeptegel.

Reageer op dit artikel