nieuws

Tunneltoerit

bouwbreed

Tunneltoerit

In Den Haag bouwen medewerkers van bouwcombinatie HTC een steigerconstructie op voor de bouw van een betonnen dak bij de startschacht van de Hubertustunnel. Deze week heeft de tunnelboormachine de eerste 100 meter van de tweede tunnelbuis geboord. Intussen kan de afbouw van de ingang van de eerste tunnelbuis worden gestart. De tunnel is onderdeel van de zogenoemde Noordelijke Randweg en wordt bijna anderhalve kilometer lang. Bouwers zijn BAM Civiel, Wayss und Freytag en Van Hattum en Blankevoort..

In Den Haag bouwen medewerkers van bouwcombinatie HTC een steigerconstructie op voor de bouw van een betonnen dak bij de startschacht van de Hubertustunnel. Deze week heeft de tunnelboormachine de eerste 100 meter van de tweede tunnelbuis geboord. Intussen kan de afbouw van de ingang van de eerste tunnelbuis worden gestart. De tunnel is onderdeel van de zogenoemde Noordelijke Randweg en wordt bijna anderhalve kilometer lang. Bouwers zijn BAM Civiel, Wayss und Freytag en Van Hattum en Blankevoort..

Reageer op dit artikel