nieuws

Timmerfabrikanten EGS en Lamikon samen

bouwbreed

Door het samengaan van de timmerfabrikanten Lamikon en EGS ontstaat een conglomeraat van tien timmerfabrieken en 25 onderhoudsbedrijven. “Hiermee is Lamikon het grootste netwerk van Nederland op het gebied van productie en onderhoud van houten kozijnen en ramen”, aldus een toelichting.

Door het samengaan van de timmerfabrikanten Lamikon en EGS ontstaat een conglomeraat van tien timmerfabrieken en 25 onderhoudsbedrijven. “Hiermee is Lamikon het grootste netwerk van Nederland op het gebied van productie en onderhoud van houten kozijnen en ramen”, aldus een toelichting.
De fusiepartners vullen elkaar aan. Terwijl de timmerfabrieken en onderhoudsbedrijven van Lamikon zich richten op de markt voor renovatie, leveren de timmerfabrieken van EGS vooral voor nieuwbouw. Bij Lamikon werken vijfhonderd mensen. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 80 miljoen euro.

Reageer op dit artikel