nieuws

Starterspakket voor spuiten van verf

bouwbreed

Om het zelf spuiten van verven en lakken voor beginnende ondernemers en kleine bouw- en timmerbedrijven aantrekkelijk te maken brengt Wiltec uit Uden een starterspakket. Het standaard pakket bestaat uit spuitproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarbij behoort een afzuigwand voor het opvangen van dampen en overspray van verf en lak. De wand is uitgevoerd met een energiebesparend recirculatiesysteem dat 80 procent van de gebruikte lucht weer schoon de werkruimte in blaast. Voor het verspuiten van lakken zit er ook een roestvaststalen spuitinstallatie bij, inclusief materiaalfilter en spuitset. De apparatuur is geschikt voor airless verwerking van lakken, grondverven en coatings.

Om het zelf spuiten van verven en lakken voor beginnende ondernemers en kleine bouw- en timmerbedrijven aantrekkelijk te maken brengt Wiltec uit Uden een starterspakket. Het standaard pakket bestaat uit spuitproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarbij behoort een afzuigwand voor het opvangen van dampen en overspray van verf en lak. De wand is uitgevoerd met een energiebesparend recirculatiesysteem dat 80 procent van de gebruikte lucht weer schoon de werkruimte in blaast. Voor het verspuiten van lakken zit er ook een roestvaststalen spuitinstallatie bij, inclusief materiaalfilter en spuitset. De apparatuur is geschikt voor airless verwerking van lakken, grondverven en coatings.
Het starterspakket kan voor iedere klant op maat worden samengesteld.

Reageer op dit artikel