nieuws

Stalen trappen

bouwbreed Premium

De branchegroep Nederlandse Trappen Fabrikanten (NTF) van de Koninklijke Metaalunie introduceert www.trappenfabrikanten.nl. De site biedt een ledenlijst van de fabrikanten van stalen trappen op naam en provincie. De NTF houdt zich onder meer bezig met de herziening van de NEN 3509 Vaste trappen in gebouwen, waarvan deel 1 ‘algemeen’ en deel 2 ‘Vaste trappen in woongebouwen’ in het stadium van afronding zijn.

De branchegroep Nederlandse Trappen Fabrikanten (NTF) van de Koninklijke Metaalunie introduceert www.trappenfabrikanten.nl. De site biedt een ledenlijst van de fabrikanten van stalen trappen op naam en provincie. De NTF houdt zich onder meer bezig met de herziening van de NEN 3509 Vaste trappen in gebouwen, waarvan deel 1 ‘algemeen’ en deel 2 ‘Vaste trappen in woongebouwen’ in het stadium van afronding zijn.

Reageer op dit artikel