nieuws

Sloop keersluis

bouwbreed Premium

Sloop keersluis

Aannemingsbedrijf De Klerk uit Werkendam sloopt in opdracht van Rijkswaterstaat de toren van de Keersluis Zeeburg in het Amsterdam-Rijnkanaal. De torens hebben geen functie meer en leveren veel hinder op voor de scheepvaart. Het bovenste gedeelte van de torens, ruim 10 meter boven water, wordt gesloopt door er stukken van los te zagen. Die worden dan met behulp van een drijvende bok op het land gezet op daar te slopen. Onder de 10 meter boven waterniveau wordt met behulp van een landkraan gesloopt. Het aannemingsbedrijf spreekt van een niet alledaagse klus die eind juni klaar moet zijn..

Aannemingsbedrijf De Klerk uit Werkendam sloopt in opdracht van Rijkswaterstaat de toren van de Keersluis Zeeburg in het Amsterdam-Rijnkanaal. De torens hebben geen functie meer en leveren veel hinder op voor de scheepvaart. Het bovenste gedeelte van de torens, ruim 10 meter boven water, wordt gesloopt door er stukken van los te zagen. Die worden dan met behulp van een drijvende bok op het land gezet op daar te slopen. Onder de 10 meter boven waterniveau wordt met behulp van een landkraan gesloopt. Het aannemingsbedrijf spreekt van een niet alledaagse klus die eind juni klaar moet zijn..

Reageer op dit artikel