nieuws

Sloop

bouwbreed

Een groot aantal sportvoorzieningen in Heerenveen wordt gesloopt. De komst van Sportstad Heerenveen met allerlei sportvoorzieningen bij het Abe Len­strastadion is daar debet aan. Sporthal De Kamp met zijn internationaal vermaarde turnhal en de naastgelegen sportstudio Balans zijn als eerste aan de beurt. Ook sporthal en zwembad De Telle worden binnenkort met de grond gelijkgemaakt. Boverhoff Sloopwerken uit Heerde schreef met 284.000 euro als laagste in.

Een groot aantal sportvoorzieningen in Heerenveen wordt gesloopt. De komst van Sportstad Heerenveen met allerlei sportvoorzieningen bij het Abe Len­strastadion is daar debet aan. Sporthal De Kamp met zijn internationaal vermaarde turnhal en de naastgelegen sportstudio Balans zijn als eerste aan de beurt. Ook sporthal en zwembad De Telle worden binnenkort met de grond gelijkgemaakt. Boverhoff Sloopwerken uit Heerde schreef met 284.000 euro als laagste in.
Foto: Noordoost

Reageer op dit artikel