nieuws

PvdA wil opheldering wijziging woningwet

bouwbreed Premium

De PvdA-fractie in de Tweede kamer wil opheldering van VROM-minister Cramer over een aanstaande wijziging in de Woningwet. De regeringspartij wil weten of bouwvergunningen inderdaad ongelimiteerd ingetrokken kunnen worden als de wet is veranderd.

De PvdA-fractie in de Tweede kamer wil opheldering van VROM-minister Cramer over een aanstaande wijziging in de Woningwet. De regeringspartij wil weten of bouwvergunningen inderdaad ongelimiteerd ingetrokken kunnen worden als de wet is veranderd.
PvdA-Kamerlid Roos Vermeij reageert daarmee op de noodkreet van de NVB in Cobouw . De NVB trok in deze krant aan de bel met de mededeling dat aanpassingen in de Woningwet die nodig zijn voor de nieuwe Wet op de ruimtelijke ordening verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de bouwpraktijk. Volgens de NVB kunnen straks ook bouwvergunningen worden ingetrokken als blijkt dat de vergunningverlener een fout heeft gemaakt. De PvdA wil van Cramer weten of dat klopt.

Reageer op dit artikel