nieuws

PCH wint aanbesteding parkeerbeheer opnieuw

bouwbreed

Volker Wessels-dochter Parkeer Combinatie Holland (PCH) heeft het parkeerbeheer in de Amsterdamse stadsdelen Bos en Lommer en De Baarsjes opnieuw verworven. Het betreft een contract voor de duur van drie jaar met een optie voor nog eens twee jaar. De opdracht heeft een waarde van 2,8 miljoen euro en biedt werkgelegenheid aan 40 medewerkers.

Volker Wessels-dochter Parkeer Combinatie Holland (PCH) heeft het parkeerbeheer in de Amsterdamse stadsdelen Bos en Lommer en De Baarsjes opnieuw verworven. Het betreft een contract voor de duur van drie jaar met een optie voor nog eens twee jaar. De opdracht heeft een waarde van 2,8 miljoen euro en biedt werkgelegenheid aan 40 medewerkers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels