nieuws

Oranjewoud neemt A+D Engels over

bouwbreed

Ingenieursbureau Oranjewoud neemt de Belgische branchegenoot A+D Engels over van concurrent DHV. Over de financiële details werd niets bekendgemaakt. A+D Engels telt 45 werknemers en is actief op de gebieden landmeting, infrastructuur, ruimtelijke ordening, verkeer, landschapsinrichting, milieu en gebouwen. Oranjewoud versterkt met de overname zijn positie in België, waar het opereert via dochteronderneming Soresma. “Bovendien betekent de overname een verdere geografische spreiding met kantoren in Genk, Nijlen en Tienen”, laat Oranjewoud-directeur Kris van Malderen weten. DHV neemt afscheid van A+D Engels omdat het Amersfoortse ingenieursbureau zich wil richten op Nederland, Portugal en Centraal-Europa. “A+D Engels vindt in Oranjewoud een sterk moederbedrijf dat wil investeren in een belangrijke positie op de Belgische markt”, aldus Chris Engelsman van DHV. “Deze ambitie sluit aan bij de wens om de activiteiten van A+D Engels in België verder uit te breiden.”

Ingenieursbureau Oranjewoud neemt de Belgische branchegenoot A+D Engels over van concurrent DHV. Over de financiële details werd niets bekendgemaakt. A+D Engels telt 45 werknemers en is actief op de gebieden landmeting, infrastructuur, ruimtelijke ordening, verkeer, landschapsinrichting, milieu en gebouwen. Oranjewoud versterkt met de overname zijn positie in België, waar het opereert via dochteronderneming Soresma. “Bovendien betekent de overname een verdere geografische spreiding met kantoren in Genk, Nijlen en Tienen”, laat Oranjewoud-directeur Kris van Malderen weten. DHV neemt afscheid van A+D Engels omdat het Amersfoortse ingenieursbureau zich wil richten op Nederland, Portugal en Centraal-Europa. “A+D Engels vindt in Oranjewoud een sterk moederbedrijf dat wil investeren in een belangrijke positie op de Belgische markt”, aldus Chris Engelsman van DHV. “Deze ambitie sluit aan bij de wens om de activiteiten van A+D Engels in België verder uit te breiden.”

Reageer op dit artikel