nieuws

Opvallend

bouwbreed

In Leidsche Rijn brengen medewerkers van DRT-Vloeren een opvallend gekleurde roze vloer aan op de wandelpromenades op de eerste etage van het door bouw H. de Vries gebouwde Kinder Cluster Noord. In dit door VMX Architecten uit Amsterdam ontworpen gebouw worden, op die eerste etage drie scholen gevestigd rondom een grote gesloten sporthal waarbij op de begane grond ruimte is voor drie kinderdagverblijven. Het grote vierkante gebouw is afgewerkt met witte tegeltjes en kent naast de waterdichte, antislip uv-bestandige vloer van BASF Chemicals, ook roze ramen die de achterliggende klaslokalen opmerkelijk kleuren. Het complex heeft een vloeroppervlakte van 11.200 vierkante meter en kost ongeveer 10 miljoen euro.

In Leidsche Rijn brengen medewerkers van DRT-Vloeren een opvallend gekleurde roze vloer aan op de wandelpromenades op de eerste etage van het door bouw H. de Vries gebouwde Kinder Cluster Noord. In dit door VMX Architecten uit Amsterdam ontworpen gebouw worden, op die eerste etage drie scholen gevestigd rondom een grote gesloten sporthal waarbij op de begane grond ruimte is voor drie kinderdagverblijven. Het grote vierkante gebouw is afgewerkt met witte tegeltjes en kent naast de waterdichte, antislip uv-bestandige vloer van BASF Chemicals, ook roze ramen die de achterliggende klaslokalen opmerkelijk kleuren. Het complex heeft een vloeroppervlakte van 11.200 vierkante meter en kost ongeveer 10 miljoen euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels