nieuws

Ongewone aandacht voor het Groene Hart

bouwbreed

Ongewone aandacht voor het Groene Hart

De renners hadden er weinig boodschap aan, maar de Ronde van het Groene Hart die zondag werd verreden was vooral een manier om het gebied op de kaart te zetten. Het idee van directeur Maarten Kloos van het Amsterdamse architectuurcentrum Arcam pakte goed uit. SBS 6 zond de wielerkoers integraal uit en ook in andere media verschenen volop beelden van wielrenners op eeuwenoude boezemkaden en rijdend door ingeklonken veenweidegebieden. De 203 kilometer lange koers kreeg van de wereldwielerbond een hoge zogenaamde protourwaarde, zodat ook internationaal Het Groene Hart op de kaart komt..

De renners hadden er weinig boodschap aan, maar de Ronde van het Groene Hart die zondag werd verreden was vooral een manier om het gebied op de kaart te zetten. Het idee van directeur Maarten Kloos van het Amsterdamse architectuurcentrum Arcam pakte goed uit. SBS 6 zond de wielerkoers integraal uit en ook in andere media verschenen volop beelden van wielrenners op eeuwenoude boezemkaden en rijdend door ingeklonken veenweidegebieden. De 203 kilometer lange koers kreeg van de wereldwielerbond een hoge zogenaamde protourwaarde, zodat ook internationaal Het Groene Hart op de kaart komt..

Reageer op dit artikel