nieuws

Nieuwe deurtelefoon makkelijk bedienbaar

bouwbreed

Siedle brengt nieuwe deurtelefoons die zich kenmerken door een eenvoudige montage en duidelijke bedieningstoetsen. Ze worden geleverd met of zonder video, meldt het verkoopkantoor voor Nederland in Utrecht.

Siedle brengt nieuwe deurtelefoons die zich kenmerken door een eenvoudige montage en duidelijke bedieningstoetsen. Ze worden geleverd met of zonder video, meldt het verkoopkantoor voor Nederland in Utrecht.
De deurstations functioneren automatisch. Voor het aannemen en beëindigen van een gesprek wordt één grote toets gebruikt. De functie wordt aangegeven door een mondsymbool. Met deze vormgeving wordt voorkomen dat de gebruiker onbedoeld drukt op de deuropen-toets en er een veiligheidsrisico ontstaat.
Een elektronische regeling herkent de spraakrichting en onderdrukt gelijktijdig achtergrondgeluid.
Er zijn twaalf uitvoeringen beschikbaar. De afwerking varieert van aluminium , rvs, verguld edelstaal en hoogglanslak tot fijn houtfineer.
De opbouwhoogte is 23 millimeter. De montage verloopt in twee stappen. Programmeren volgt volledig automatisch via het plug & play-principe.

Reageer op dit artikel