nieuws

n Noorse bouw groeit

bouwbreed

De netto-omzet in de Noorse bouw- en gww-sector is vorig jaar met 14 procent gegroeid naar 28 miljard euro. Volgens de bouwwerkgeversfederatie groeide de bedrijvigheid daarmee naar een nieuw record. De sector had in zijn totaliteit een aandeel van ruim 60 procent. De omzet van de branche in de hoofdstedelijk regio groeide afzonderlijke bekeken met meer dan 17 procent.

De netto-omzet in de Noorse bouw- en gww-sector is vorig jaar met 14 procent gegroeid naar 28 miljard euro. Volgens de bouwwerkgeversfederatie groeide de bedrijvigheid daarmee naar een nieuw record. De sector had in zijn totaliteit een aandeel van ruim 60 procent. De omzet van de branche in de hoofdstedelijk regio groeide afzonderlijke bekeken met meer dan 17 procent.

Reageer op dit artikel