nieuws

Miljoenste woning in Brabant

bouwbreed

Brabant viert feest: dit jaar wordt de miljoenste woning in de provincie opgeleverd. Breda, de geboortestad van gedeputeerde Paul R ü pp, is uitverkoren om officieel een woning tot de miljoenste te benoemen. Het is een eengezins huurwoning geworden aan de Heinsiushof in de herstructureringswijk Heuvel. Voor de zomer wordt de woning opgeleverd. Premier Balkenende metselde gisteren samen met de gedeputeerde een plaquette in de woning. Brabant heeft grote plannen op het gebied van woningbouw: in 2030 moet de provincie over 1,5 miljoen woningen beschikken.

Brabant viert feest: dit jaar wordt de miljoenste woning in de provincie opgeleverd. Breda, de geboortestad van gedeputeerde Paul R ü pp, is uitverkoren om officieel een woning tot de miljoenste te benoemen. Het is een eengezins huurwoning geworden aan de Heinsiushof in de herstructureringswijk Heuvel. Voor de zomer wordt de woning opgeleverd. Premier Balkenende metselde gisteren samen met de gedeputeerde een plaquette in de woning. Brabant heeft grote plannen op het gebied van woningbouw: in 2030 moet de provincie over 1,5 miljoen woningen beschikken.
Foto: Boyd Smith

Reageer op dit artikel