nieuws

Magazijn

bouwbreed

In Waalwijk werkt bouwcombinatie Van Wijnen Bouw uit Waalwijk en Heerkens van Bavel uit Tilburg aan één van de grootste magazijnen van ons land voor de Mandemakers Groep. Het bedrijf krijgt een nieuw vijf verdiepingen hoog hoofdkantoor met een restaurant en fitnessruimte en een distributiecentrum van 37.000 vierkante meter. Het door Van Aken Architecten uit Eindhoven ontworpen complex kost 45 miljoen euro en moet begin 2008 klaar zijn.

In Waalwijk werkt bouwcombinatie Van Wijnen Bouw uit Waalwijk en Heerkens van Bavel uit Tilburg aan één van de grootste magazijnen van ons land voor de Mandemakers Groep. Het bedrijf krijgt een nieuw vijf verdiepingen hoog hoofdkantoor met een restaurant en fitnessruimte en een distributiecentrum van 37.000 vierkante meter. Het door Van Aken Architecten uit Eindhoven ontworpen complex kost 45 miljoen euro en moet begin 2008 klaar zijn.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel