nieuws

Kantoor Haskoning in regio New Orleans

bouwbreed

Royal Haskoning heeft in een voorstad van New Orleans een kantoor geopend. Het Nijmeegse ingenieursbureau krijgt na de orkaanramp veroorzaakt door Katrina steeds meer opdrachten in de regio, zodat een eigen vestiging gerechtvaardigd is.

Royal Haskoning heeft in een voorstad van New Orleans een kantoor geopend. Het Nijmeegse ingenieursbureau krijgt na de orkaanramp veroorzaakt door Katrina steeds meer opdrachten in de regio, zodat een eigen vestiging gerechtvaardigd is.
In de bedoeling ligt de vestiging in Metairie uit te laten groeien tot een volwaardig kenniscentrum op het gebied van kustbescherming. Haskoning levert in de regio belangrijke bijdragen bij het vaststellen van de ontwerphoogtes voor de dijken rondom New Orleans.
Haskoning beschikt internationaal over een netwerk van 62 kantoren. Zwaartepunten zijn vooral Groot-Brittannië en Zuid-Oost Azië.

Reageer op dit artikel