nieuws

Inbo groeit in winst en omzet gestaag door

bouwbreed Premium

Architecten-, stedenbouwkundig en adviesbureau Inbo heeft vorig jaar een autonome omzetgroei van 11 procent bereikt. Die steeg naar 29 miljoen. De nettowinst kwam uit op 3,4 miljoen tegen 1,3 miljoen in 2005.

Architecten-, stedenbouwkundig en adviesbureau Inbo heeft vorig jaar een autonome omzetgroei van 11 procent bereikt. Die steeg naar 29 miljoen. De nettowinst kwam uit op 3,4 miljoen tegen 1,3 miljoen in 2005.
Dit is voor 1,5 miljoen te danken aan een aanpassing van de waardering. Sinds 2006 rapporteert Inbo op basis van voortgang van onderhanden werk. In het resultaat is ook al de 2 miljoen verwerkt die de medewerkers aan variabele beloning hebben gekregen.
Inbo heeft inmiddels zo’n 350 medewerkers die werken vanuit zes vestigingen. Per 1 mei dit jaar komt daar een zevende vestiging bij in Rotterdam. De organisatie is eigendom van medewerkers en partners.

Reageer op dit artikel