nieuws

Howler-werkschoen zonder veters

bouwbreed

Ningaloo Trading uit Wormerveer brengt vanaf medio maart de werkschoen Devonport van het Australische merk Howler. Het is een hoge instapschoen zonder veters, die volgens de importeur een perfecte sluiting om de voet heeft en niet hinderlijk gaat slippen. Het aantal stiksels is minimaal, zodat er weinig zwakke punten zijn. De schoen voldoet aan de CE S3 norm.

Ningaloo Trading uit Wormerveer brengt vanaf medio maart de werkschoen Devonport van het Australische merk Howler. Het is een hoge instapschoen zonder veters, die volgens de importeur een perfecte sluiting om de voet heeft en niet hinderlijk gaat slippen. Het aantal stiksels is minimaal, zodat er weinig zwakke punten zijn. De schoen voldoet aan de CE S3 norm.

Reageer op dit artikel