nieuws

Distributiecentrum

bouwbreed

Distributiecentrum

Op het Utrechtse bedrijventerrein werkt een groep Polen aan de opbouw van het aluminium frame van een nieuw distributiecentrum voor de Hema. Het door bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel te bouwen complex wordt ruim 30 meter hoog en meer dan 100 meter lang en biedt ruimte aan 300 miljoen producten. In het gebouw dat 25 miljoen euro kost, worden ‘push-artikelen’ (vooral actie- en seizoensartikelen) geheel geautomatiseerd opgeslagen en verdeeld..

Op het Utrechtse bedrijventerrein werkt een groep Polen aan de opbouw van het aluminium frame van een nieuw distributiecentrum voor de Hema. Het door bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel te bouwen complex wordt ruim 30 meter hoog en meer dan 100 meter lang en biedt ruimte aan 300 miljoen producten. In het gebouw dat 25 miljoen euro kost, worden ‘push-artikelen’ (vooral actie- en seizoensartikelen) geheel geautomatiseerd opgeslagen en verdeeld..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels