nieuws

Demontabel

bouwbreed Premium

Medewerkers van Martens Prefab Beton uit Waalwijk plaatsen op het terrein van ECT in Rotterdam 550 millimeter dikke wanden voor een volledig demontabel gebouw. De wanden zijn van 5,63 meter hoog en wegen zo’n 23 ton. De elementen worden koud tegen elkaar geplaatst. Het plaatsen van de 41 prefab elementen duurt vijf dagen. In verband met de mogelijkheid het gebouw volledig te demonteren, worden de wanddelen met een boutverbinding aan de vloer bevestigd. Na het plaatsen van het stalen dak krijgt de constructie de vereiste stabiliteit. De vorm en de constructie van het gebouw zijn in bouwteamverband met onder meer Strabag (België) bepaald.

Medewerkers van Martens Prefab Beton uit Waalwijk plaatsen op het terrein van ECT in Rotterdam 550 millimeter dikke wanden voor een volledig demontabel gebouw. De wanden zijn van 5,63 meter hoog en wegen zo’n 23 ton. De elementen worden koud tegen elkaar geplaatst. Het plaatsen van de 41 prefab elementen duurt vijf dagen. In verband met de mogelijkheid het gebouw volledig te demonteren, worden de wanddelen met een boutverbinding aan de vloer bevestigd. Na het plaatsen van het stalen dak krijgt de constructie de vereiste stabiliteit. De vorm en de constructie van het gebouw zijn in bouwteamverband met onder meer Strabag (België) bepaald.
Foto: Rein Geleijnse

Reageer op dit artikel