nieuws

Demar snijdt metaal via internet op maat

bouwbreed

Demar Laser rekent op zijn website voor hoeveel het kost om een metaalplaat met een laser in een bestelde vorm te laten snijden. Klanten kunnen vervolgens online een order plaatsen. De opdracht wordt meteen ingepland. De lasersnijder uit Hengelo biedt deze bestelservice aan voor opdrachten met een waarde tot 300 euro.

Demar Laser rekent op zijn website voor hoeveel het kost om een metaalplaat met een laser in een bestelde vorm te laten snijden. Klanten kunnen vervolgens online een order plaatsen. De opdracht wordt meteen ingepland. De lasersnijder uit Hengelo biedt deze bestelservice aan voor opdrachten met een waarde tot 300 euro.
Demar gebruikt voor de service het programma Plan-de-Campagne E-business van Bemet International uit Veenendaal. Opdrachtgevers moeten de tekening van hun werkstuk aanleveren als ‘schoon’ dxf-bestand dat het werkstuk in de werkelijke grootte weergeeft.

Reageer op dit artikel