nieuws

Blauwhoed en Strukton ontwikkelen La Lin é a

bouwbreed

Blauwhoed en Strukton gaan samen het voormalige Van Gend & Loos terrein aan de Leidse Haagweg ontwikkelen. Met de gemeente Leiden is overeenstemming bereikt over de start van de bouwvergunningsprocedure voor 300 woningen langs het spoor. Met de realisering van het project dat La Lin é a is gedoopt, wordt een binnenstedelijk bedrijventerrein getransformeerd tot woningbouwgebied.

Blauwhoed en Strukton gaan samen het voormalige Van Gend & Loos terrein aan de Leidse Haagweg ontwikkelen. Met de gemeente Leiden is overeenstemming bereikt over de start van de bouwvergunningsprocedure voor 300 woningen langs het spoor. Met de realisering van het project dat La Lin é a is gedoopt, wordt een binnenstedelijk bedrijventerrein getransformeerd tot woningbouwgebied.

Reageer op dit artikel