nieuws

Balfour Beatty vindt Paradise in Liverpool

bouwbreed Premium

Balfour Beatty voert voor 152 miljoen euro in de Britse stad het project Paradise uit. De opdracht komt van vastgoedmaatschappij Grosvenor. Het ontwikkelingsproject, dat aansluit bij de Paradise Street in het hart van de stad, maakt deel uit van een groot herontwikkelingsproject van Grosvenor. De werkzaamheden in het centrum van Liverpool worden volgend jaar afgerond, als de stad Europa’s culturele hoofdstad is. Balfour Beatty realiseert vijftien gebouwen bestemd voor 50 winkels en 160 appartementen.

Balfour Beatty voert voor 152 miljoen euro in de Britse stad het project Paradise uit. De opdracht komt van vastgoedmaatschappij Grosvenor. Het ontwikkelingsproject, dat aansluit bij de Paradise Street in het hart van de stad, maakt deel uit van een groot herontwikkelingsproject van Grosvenor. De werkzaamheden in het centrum van Liverpool worden volgend jaar afgerond, als de stad Europa’s culturele hoofdstad is. Balfour Beatty realiseert vijftien gebouwen bestemd voor 50 winkels en 160 appartementen.

Reageer op dit artikel