nieuws

Atletiekparadijs

bouwbreed Premium

Het FBK-stadion in Hengelo krijgt nieuwe tribunes. De plaatsing ervan vormt het sluitstuk van de vernieuwing van het naar de legendarische sportheldin Fannie Blankers-Koen genoemde atletiekstadion. Hoofdaannemer Plegt-Vos uit Oldenzaal verwacht op 11 mei alles gereed te hebben. Dat is, niet toevallig, twee weken voor de start van de 25e editie van de Thales-FBK-games op zaterdag 26 mei. Dan zal er plaats zijn voor 15.000 toeschouwers, waarvan er drieduizend kunnen zitten. Behalve nieuwe tribunes, waaronder een geheel overdekte hoofdtribune, is er buiten het stadion een inloopbaan aangelegd en kwam er in het stadion zelf een volledig nieuwe achtlaans atletiekbaan.

Het FBK-stadion in Hengelo krijgt nieuwe tribunes. De plaatsing ervan vormt het sluitstuk van de vernieuwing van het naar de legendarische sportheldin Fannie Blankers-Koen genoemde atletiekstadion. Hoofdaannemer Plegt-Vos uit Oldenzaal verwacht op 11 mei alles gereed te hebben. Dat is, niet toevallig, twee weken voor de start van de 25e editie van de Thales-FBK-games op zaterdag 26 mei. Dan zal er plaats zijn voor 15.000 toeschouwers, waarvan er drieduizend kunnen zitten. Behalve nieuwe tribunes, waaronder een geheel overdekte hoofdtribune, is er buiten het stadion een inloopbaan aangelegd en kwam er in het stadion zelf een volledig nieuwe achtlaans atletiekbaan.

Reageer op dit artikel