nieuws

Altro: Nieuwe kleuren veilige vloerbedekking

bouwbreed Premium

Altro heeft een nieuw kleurenschema voor zijn veiligheidsvloerbedekking in de serie Suprema. Variërend van strakke schaduwtonen tot subtiele natuurlijke tinten, zijn er nu achttien kleuren die voor een frisse uitstraling zorgen.

Altro heeft een nieuw kleurenschema voor zijn veiligheidsvloerbedekking in de serie Suprema. Variërend van strakke schaduwtonen tot subtiele natuurlijke tinten, zijn er nu achttien kleuren die voor een frisse uitstraling zorgen.
Het nieuwe kleurenschema is tot stand gekomen in samenwerking met interieurarchitecten en kleuradviseurs. De Suprema is gemaakt van pvc met gelijkmatig verdeelde korrels. Hierdoor is de vloerbedekking slipvrij. Verder is het materiaal slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Toepassingsgebieden zijn veel belopen ruimtes, zoals recepties en gangen in ziekenhuizen, scholen en andere openbare gebouwen.

Reageer op dit artikel