nieuws

Wiltec-maskeertape veelvuldig te gebruiken

bouwbreed Premium

Wiltec uit Uden brengt een nieuwe afplaktape voor schilder- en stucwerk. Deze Wiltec Gold-maskeertape is gemaakt van rijstpapier met een acrylaat kleeflaag. Hij is veelvuldig te gebruiken bij afplak- en afdekwerkzaamheden. De tape trekt op gladde en ruwe ondergronden zeer strakke lijnen, aldus de leverancier. De Gold tape is bestand tegen water, verdunningsmiddelen en olie. Ook uv-straling en hoge temperaturen vormen geen bedreiging, waardoor het hulpmiddel binnen en buiten kan worden ingezet. De tape is tot zes weken na aanbrengen te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De maskeertape is verkrijgbaar in breedtes van 19, 25, 38 en 50 millimeter op rollen van 50 meter lengte.

Wiltec uit Uden brengt een nieuwe afplaktape voor schilder- en stucwerk. Deze Wiltec Gold-maskeertape is gemaakt van rijstpapier met een acrylaat kleeflaag. Hij is veelvuldig te gebruiken bij afplak- en afdekwerkzaamheden. De tape trekt op gladde en ruwe ondergronden zeer strakke lijnen, aldus de leverancier. De Gold tape is bestand tegen water, verdunningsmiddelen en olie. Ook uv-straling en hoge temperaturen vormen geen bedreiging, waardoor het hulpmiddel binnen en buiten kan worden ingezet. De tape is tot zes weken na aanbrengen te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De maskeertape is verkrijgbaar in breedtes van 19, 25, 38 en 50 millimeter op rollen van 50 meter lengte.

Reageer op dit artikel