nieuws

Verkoop Rotterdamse nieuwbouw in de lift

bouwbreed

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is de verkoop van nieuwbouwwoningen in Rotterdam gestegen. Middeldure en dure woningen in de binnenstad hadden een groter aandeel dan voorheen in de verkoopcijfers.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is de verkoop van nieuwbouwwoningen in Rotterdam gestegen. Middeldure en dure woningen in de binnenstad hadden een groter aandeel dan voorheen in de verkoopcijfers.
Met bijna 1900 verkochte nieuwbouwwoningen zijn in 2006 honderd nieuwbouwwoningen meer verkocht dan in 2005. De hoge verkoopcijfers in het centrum zijn vooral te danken aan projecten in het Laurenskwartier. Andere veel verkopende locaties zijn Katendrecht en Nesselande.
De komende jaren wil Rotterdam jaarlijks beginnen met de bouw van minimaal 3200 woningen.

Reageer op dit artikel