nieuws

Veendam wil onderwijs annex voetbalpark

bouwbreed

Nu blijkt dat projectontwikkelaars niet in de rij staan om het verouderde stadion de Langeleegte van voetbalclub BV Veendam te kopen, zoekt de profclub aansluiting bij plannen voor een geïntegreerd voetbalstadion met schoolcampus

Nu blijkt dat projectontwikkelaars niet in de rij staan om het verouderde stadion de Langeleegte van voetbalclub BV Veendam te kopen, zoekt de profclub aansluiting bij plannen voor een geïntegreerd voetbalstadion met schoolcampus
Nu de bouw van een nieuw stadion elders in de gemeente niet haalbaar is, lijkt dit dé oplossing, aldus de voetbalclub. De gemeente en het Winkler Prins College zijn al in een vergevorderd stadium met de plannen. Het onderwijs en voetbalpark moeten gestalte krijgen op de huidige locatie van de voetbalclub.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels