nieuws

Stands BouwBeurs doorgelicht

bouwbreed

Communicatiebureau DeJong&Verder gaat op de BouwBeurs volgende week op zoek naar de beste stands. Van beursdeelnemers die zich aanmelden, wordt een standscan gemaakt waarbij wordt gekeken naar acht aspecten: herkenning, confrontatie, samenhang, doelgerichtheid, sfeer, effectiviteit, opvallendheid en beïnvloeding. De top tien wordt volgende week vrijdag bekendgemaakt. Deelname is gratis, aanmelden kan via de website www.dejongev.nl.

Communicatiebureau DeJong&Verder gaat op de BouwBeurs volgende week op zoek naar de beste stands. Van beursdeelnemers die zich aanmelden, wordt een standscan gemaakt waarbij wordt gekeken naar acht aspecten: herkenning, confrontatie, samenhang, doelgerichtheid, sfeer, effectiviteit, opvallendheid en beïnvloeding. De top tien wordt volgende week vrijdag bekendgemaakt. Deelname is gratis, aanmelden kan via de website www.dejongev.nl.

Reageer op dit artikel