nieuws

Sportvloer

bouwbreed

De vloer in het sportcentrum in Almere-Poort wordt voorzien van een laklaag. De ingebruikname van het centrum vindt later plaats dan voorzien. De bouw is door vertraging in de besluitvorming later gestart dan oorspronkelijk was gepland. De aanvankelijk geplande bouwtijd van één jaar wordt daardoor gehaald. Een aantal werkzaamheden heeft in de voorbereiding en uitvoering meer tijd gekost, waaronder het verkrijgen van duidelijkheid over een duurzame constructie van de gevel. De bouw is in handen van BAM.

De vloer in het sportcentrum in Almere-Poort wordt voorzien van een laklaag. De ingebruikname van het centrum vindt later plaats dan voorzien. De bouw is door vertraging in de besluitvorming later gestart dan oorspronkelijk was gepland. De aanvankelijk geplande bouwtijd van één jaar wordt daardoor gehaald. Een aantal werkzaamheden heeft in de voorbereiding en uitvoering meer tijd gekost, waaronder het verkrijgen van duidelijkheid over een duurzame constructie van de gevel. De bouw is in handen van BAM.
Foto Dijkstra

Reageer op dit artikel