nieuws

Senter Novem helpt bij toezicht naleving epn

bouwbreed

– Senter Novem reikt gemeenten de helpende hand bij het toezicht op de naleving van de energieprestatienorm (epn) in de bouw. Ambtenaren van bouw- en woningtoezicht kunnen bij de rijksdienst terecht voor een korte cursus met praktische handreikingen. De bedoeling is dat de inspecteurs na een dagdeel huiswaarts keren met een beter inzicht in de bouwkundige en installatietechnische aspecten waarop ze moeten letten. Gemeenten zijn op de centen, weten ze bij Senter Novem; daarom is de cursus gratis.

– Senter Novem reikt gemeenten de helpende hand bij het toezicht op de naleving van de energieprestatienorm (epn) in de bouw. Ambtenaren van bouw- en woningtoezicht kunnen bij de rijksdienst terecht voor een korte cursus met praktische handreikingen. De bedoeling is dat de inspecteurs na een dagdeel huiswaarts keren met een beter inzicht in de bouwkundige en installatietechnische aspecten waarop ze moeten letten. Gemeenten zijn op de centen, weten ze bij Senter Novem; daarom is de cursus gratis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels