nieuws

Rodamco Europe koopt kantoren Leidsenhage

bouwbreed Premium

Rodamco Europe wil een deel van de kantoren in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam ombouwen tot winkels. Daartoe heeft de vastgoedbelegger zes kantoorgebouwen gekocht van IEF Capital. Rodamco legt daar 24 miljoen euro voor neer. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt. Het Rotterdamse vastgoedbedrijf heeft al ongeveer 37 procent van het winkelcentrum Leidsenhage in handen. De aangekochte kantoren hebben een gezamenlijk vloeroppervlakte van 30.000 vierkante meter. “Deze acquisitie biedt de mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar grootschalige winkelruimte”, aldus Rodamco-topman Maarten Hulshoff. Hij verwacht dat door de ombouw het winkelcentrum aantrekkelijk wordt voor consumenten.

Rodamco Europe wil een deel van de kantoren in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam ombouwen tot winkels. Daartoe heeft de vastgoedbelegger zes kantoorgebouwen gekocht van IEF Capital. Rodamco legt daar 24 miljoen euro voor neer. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt. Het Rotterdamse vastgoedbedrijf heeft al ongeveer 37 procent van het winkelcentrum Leidsenhage in handen. De aangekochte kantoren hebben een gezamenlijk vloeroppervlakte van 30.000 vierkante meter. “Deze acquisitie biedt de mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar grootschalige winkelruimte”, aldus Rodamco-topman Maarten Hulshoff. Hij verwacht dat door de ombouw het winkelcentrum aantrekkelijk wordt voor consumenten.

Reageer op dit artikel