nieuws

Rodamco eist deel Gouden Terrassen Warschau

bouwbreed

Rodamco Europe ziet ongeduldig uit naar de overname van 50 procent van de aandelen in het Poolse prestigeproject Gouden Terrassen. Eigenlijk had de overdracht vanuit ING Real Estate al in 2005 moeten plaatsvinden. Door de vele vertragingen en de klippen die ING had te omzeilen, heeft de invulling van de obligaties nog steeds niet plaatsgevonden. Het project is momenteel al naar schatting 200 miljoen euro meer waard dan zijn investeringskosten van 400 miljoen. ING wacht op de levering van de aandelen tot de stad Warschau volgens afspraak zijn bezit van 23,15 procent overhevelt.

Rodamco Europe ziet ongeduldig uit naar de overname van 50 procent van de aandelen in het Poolse prestigeproject Gouden Terrassen. Eigenlijk had de overdracht vanuit ING Real Estate al in 2005 moeten plaatsvinden. Door de vele vertragingen en de klippen die ING had te omzeilen, heeft de invulling van de obligaties nog steeds niet plaatsgevonden. Het project is momenteel al naar schatting 200 miljoen euro meer waard dan zijn investeringskosten van 400 miljoen. ING wacht op de levering van de aandelen tot de stad Warschau volgens afspraak zijn bezit van 23,15 procent overhevelt.

Reageer op dit artikel