nieuws

Reparatie verzakte A7

bouwbreed

De hevige regen afgelopen najaar en de storm eind november waren te veel voor de A7 bij Zuidbroek. Door het overtollige water raakte de grond verzadigd, waardoor een stuk van 25 meter is verzakt. Hierbij werd een deel van de vangrail meegenomen. De weg is provisorisch gerepareerd, maar het weer strak maken van het talud vereiste grootschaliger aanpak. Aannemer MNO Vervat is daar deze week in opdracht van Rijkswaterstaat mee begonnen. Hierbij is een rijstrook afgesloten. De werkzaamheden duren tot en met 2 maart.

De hevige regen afgelopen najaar en de storm eind november waren te veel voor de A7 bij Zuidbroek. Door het overtollige water raakte de grond verzadigd, waardoor een stuk van 25 meter is verzakt. Hierbij werd een deel van de vangrail meegenomen. De weg is provisorisch gerepareerd, maar het weer strak maken van het talud vereiste grootschaliger aanpak. Aannemer MNO Vervat is daar deze week in opdracht van Rijkswaterstaat mee begonnen. Hierbij is een rijstrook afgesloten. De werkzaamheden duren tot en met 2 maart.

Reageer op dit artikel