nieuws

Recordwinst voor Jones Lang Lasalle

bouwbreed Premium

Jones Lang Lasalle heeft 2006 afgesloten met een recordwinst van 176 miljoen dollar. Ten opzichte van het jaar er voor boekte de Amerikaanse vastgoedonderneming een winststijging van maar liefst 70 procent. Ook de omzet nam fors toe, met 44 procent tot ruim 2 miljard dollar.

Jones Lang Lasalle heeft 2006 afgesloten met een recordwinst van 176 miljoen dollar. Ten opzichte van het jaar er voor boekte de Amerikaanse vastgoedonderneming een winststijging van maar liefst 70 procent. Ook de omzet nam fors toe, met 44 procent tot ruim 2 miljard dollar.
Bestuursvoorzitter Colin Dyer van Jones Lang Lasalle toonde zich zeer tevreden met de resultaten. De economische ontwikkeling in de wereld en de oplevende vastgoedmarkten stemmen hem optimistisch voor dit jaar.

Reageer op dit artikel