nieuws

Nieuwe dakpan van Lafarge oogt als Oude Holle

bouwbreed Premium

Lafarge Dakproducten uit Montfoort heeft een nieuwe variant van de Oude Holle dakpan, de Oude Holle 1880. Een keramische dakpan met een historisch uiterlijk, maar met de kwaliteit van nu, aldus de producent. De dakpan is met name geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met een historisch karakter. De toevoeging ‘1880’ staat voor de afwerkingslaag die de pan een authentieke uitstraling geeft. De kleuren zijn oud rood en oud blauw.

Lafarge Dakproducten uit Montfoort heeft een nieuwe variant van de Oude Holle dakpan, de Oude Holle 1880. Een keramische dakpan met een historisch uiterlijk, maar met de kwaliteit van nu, aldus de producent. De dakpan is met name geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met een historisch karakter. De toevoeging ‘1880’ staat voor de afwerkingslaag die de pan een authentieke uitstraling geeft. De kleuren zijn oud rood en oud blauw.

Reageer op dit artikel