nieuws

Monteren isolatie Rockwool kinderspel

bouwbreed

Rockwool brengt op de BouwBeurs het nieuwe 433 Maxx spouwisolatiesysteem. Het te monteren is kinderspel, aldus de fabrikant. De verwerkingtijd is 30 procent minder dan normaal. Het thermisch rendement is maximaal.

Rockwool brengt op de BouwBeurs het nieuwe 433 Maxx spouwisolatiesysteem. Het te monteren is kinderspel, aldus de fabrikant. De verwerkingtijd is 30 procent minder dan normaal. Het thermisch rendement is maximaal.
Het nieuwe systeem bestaat uit een 433 Maxx spouwanker en de spouwplaten 433 HP of 433 Plus in combinatie met een kalkzandstenen binnenblad. Per isolatieplaat is slechts één spouwanker nodig. Dit in tegenstelling tot traditionele systemen, waar vier prikankers nodig zijn. De spouwplaten worden op het anker gepositioneerd en vastgezet met een volgend anker aan de bovenzijde van de isolatieplaat.
Hal 11, stand B036

Reageer op dit artikel