nieuws

Miljoenenopdracht Shell voor Imtech

bouwbreed

Technisch dienstverlener Imtech en het Franse cateringconcern Sodexho hebben een groot contract afgesloten met Shell. De twee partijen gaan vijf jaar lang de facilitair-technische dienstverlening verzorgen in de Nederlandse kantoren van het olieconcern. Daarbij gaat het onder meer om het hoofdkantoor in Den Haag.

Technisch dienstverlener Imtech en het Franse cateringconcern Sodexho hebben een groot contract afgesloten met Shell. De twee partijen gaan vijf jaar lang de facilitair-technische dienstverlening verzorgen in de Nederlandse kantoren van het olieconcern. Daarbij gaat het onder meer om het hoofdkantoor in Den Haag.
Imtech en Sodexho meldden vrijdag dat met het contract, dat loopt tot en met 2011, ongeveer 100 miljoen euro is gemoeid. Imtech neemt “iets meer dan de helft” van het orderbedrag voor zijn rekening, aldus een woordvoerder van het bedrijf.
De twee partijen gaan zorgen voor het bouwkundig en technisch beheer en het onderhoud van de kantoren. Ook worden zij verantwoordelijk voor de planning van de hoeveelheid kantoorruimte en voor interne verhuizingen. Andere diensten, zoals bijvoorbeeld catering, receptie en tuinonderhoud, vallen buiten het contract. Volgens de Imtech-zegsman is het een trend om met partijen als Sodexho op te treden als facilitair dienstverlener. Volgens hem gaat het om een groot contract op dit gebied.

Reageer op dit artikel