nieuws

Medy Van der Laan onderdak bij TCN

bouwbreed

Medy van der Laan wordt partner bij vastgoedbedrijf TCN. De oud-staatssecretaris ontmoette topman Rudy Stroink voor het eerst in het Mediapark. Het gesprek voerde over de overname van het NOB-complex door TCN. Van der Laan herinnert zich nog dat het direct klikte met Stroink. Bij TCN zal Van der Laan zich concentreren op projecten waarbij de ov erheid betrokken is.

Medy van der Laan wordt partner bij vastgoedbedrijf TCN. De oud-staatssecretaris ontmoette topman Rudy Stroink voor het eerst in het Mediapark. Het gesprek voerde over de overname van het NOB-complex door TCN. Van der Laan herinnert zich nog dat het direct klikte met Stroink. Bij TCN zal Van der Laan zich concentreren op projecten waarbij de ov erheid betrokken is.

Reageer op dit artikel