nieuws

Marlux Klaps-tegels in donkere tinten

bouwbreed

De Belgische fabrikant van terrastegels en sierbestrating Marlux Klaps borduurt in zijn collectie 2007 voort op het succes van vorig jaar; tegels in groot formaat. Nieuw in de collectie zijn donkere kleuren voor zowel de tegels als de klinkers. Volgens de producent ogen de trendy donkere tinten misschien wel iets zwaarder, maar stralen ze luxe en gezelligheid uit.

De Belgische fabrikant van terrastegels en sierbestrating Marlux Klaps borduurt in zijn collectie 2007 voort op het succes van vorig jaar; tegels in groot formaat. Nieuw in de collectie zijn donkere kleuren voor zowel de tegels als de klinkers. Volgens de producent ogen de trendy donkere tinten misschien wel iets zwaarder, maar stralen ze luxe en gezelligheid uit.
Nieuw zijn ook de wildverbandmodules van 60 x 40, 40 x 40 en 40 x 20 centimeter van de tegelseries Antico Miro en Sablé Miro. De klinkerserie Mega Randa heeft een wildverbandmodule van 40 x 40, 40 x 20 en 20 x 20 centimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels