nieuws

Kosten centrum Deense omroep rijzen de pan uit

bouwbreed

De bouw van een nieuw mediacentrum met een concertzaal voor de Deense publieke omroep Danmarks Radio (DR) pakt een kleine 230 miljoen euro duurder uit dan voorzien. De totale prijs van het centrum in Ørestad bij Kopenhagen komt daarmee vooralsnog op ruim 630 miljoen euro. Verdere budgetoverschrijdingen zijn bovendien niet uitgesloten want de bouw is pas in 2009 klaar.

De bouw van een nieuw mediacentrum met een concertzaal voor de Deense publieke omroep Danmarks Radio (DR) pakt een kleine 230 miljoen euro duurder uit dan voorzien. De totale prijs van het centrum in Ørestad bij Kopenhagen komt daarmee vooralsnog op ruim 630 miljoen euro. Verdere budgetoverschrijdingen zijn bovendien niet uitgesloten want de bouw is pas in 2009 klaar.

Reageer op dit artikel