nieuws

Hoge Brug Maastricht extra beveiligd

bouwbreed Premium

Maastricht laat de Hoeg Brögk (Hoge Brug) over de Maas extra beveiligen. Aan beide zijden van de stalen boog komen op 2,5 meter hoogte reliëfplaten met ongelijke richels. De maatregel komt nadat hulpdiensten bij herhaling moesten uitrukken om durfals van de top van de boog te halen. De reliëfplaten moeten dit ontmoedigen. De kosten voor het aanbrengen van de platen bedragen 15.000 euro.

Maastricht laat de Hoeg Brögk (Hoge Brug) over de Maas extra beveiligen. Aan beide zijden van de stalen boog komen op 2,5 meter hoogte reliëfplaten met ongelijke richels. De maatregel komt nadat hulpdiensten bij herhaling moesten uitrukken om durfals van de top van de boog te halen. De reliëfplaten moeten dit ontmoedigen. De kosten voor het aanbrengen van de platen bedragen 15.000 euro.

Reageer op dit artikel