nieuws

Gemeente Zevenaar broedt op extra treinstation

bouwbreed

De toekomstige Zevenaarse woonwijk Groot Holthuizen moet vanaf 2010 een treinstation op de lijn Arnhem-Winterswijk krijgen. Dat vinden de gemeente, Rijkswaterstaat, Syntus en stadsregio Arnhem-Nijmegen. In de wijk worden 1500 woningen gebouwd. Behalve doortrekking van de A15 wordt in de plannen nadrukkelijk het openbaar vervoer betrokken. Het Rijk beslist of het nieuwe station er komt.

De toekomstige Zevenaarse woonwijk Groot Holthuizen moet vanaf 2010 een treinstation op de lijn Arnhem-Winterswijk krijgen. Dat vinden de gemeente, Rijkswaterstaat, Syntus en stadsregio Arnhem-Nijmegen. In de wijk worden 1500 woningen gebouwd. Behalve doortrekking van de A15 wordt in de plannen nadrukkelijk het openbaar vervoer betrokken. Het Rijk beslist of het nieuwe station er komt.

Reageer op dit artikel