nieuws

Digitalisering van huiskamer zet snel door

bouwbreed Premium

De digitalisering van de huiskamer zet snel door. In een kwart van de woningen is bellen via internet en het gebruik van digitale televisie dagelijks gebruik. Ernst & Young verricht vier keer per jaar een meting onder 2000 huishoudens om de ontwikkelingen in de dynamische media en entertainmentmarkt op de voet te volgen. Bij de digitale televisie scoort vooral kabel (16 procent). Satelliet en de ether zijn als infrastructuur een stuk minder populair (7 en 4 procent).

De digitalisering van de huiskamer zet snel door. In een kwart van de woningen is bellen via internet en het gebruik van digitale televisie dagelijks gebruik. Ernst & Young verricht vier keer per jaar een meting onder 2000 huishoudens om de ontwikkelingen in de dynamische media en entertainmentmarkt op de voet te volgen. Bij de digitale televisie scoort vooral kabel (16 procent). Satelliet en de ether zijn als infrastructuur een stuk minder populair (7 en 4 procent).

Reageer op dit artikel