nieuws

BAM bouwt tweede stadion Zuid-Afrika

bouwbreed

BAM-dochter Interbeton heeft samen met de Zuid-Afrikaanse bouwer Grinaker-LTA opdracht gekregen voor de bouw van een stadion in Nelson Mandela Bay. Het gaat om een stadion met 45.000 zitplaatsen voor het Wereldkampioenschap voetbal dat in 2010 in Zuid-Afrika wordt gehouden. Het stadion zou eerst eind 2008 gereed zijn. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 120 miljoen euro waarvan de helft voor Interbeton is. Het is het tweede stadion dat de BAM-dochter samen met Grinaker bouwt

BAM-dochter Interbeton heeft samen met de Zuid-Afrikaanse bouwer Grinaker-LTA opdracht gekregen voor de bouw van een stadion in Nelson Mandela Bay. Het gaat om een stadion met 45.000 zitplaatsen voor het Wereldkampioenschap voetbal dat in 2010 in Zuid-Afrika wordt gehouden. Het stadion zou eerst eind 2008 gereed zijn. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 120 miljoen euro waarvan de helft voor Interbeton is. Het is het tweede stadion dat de BAM-dochter samen met Grinaker bouwt

Reageer op dit artikel