nieuws

Amsterdamse Poort in warmrood

bouwbreed

Het plein van winkelcentrum Amsterdamse Poort ondergaat een complexe renovatie. Leidingen, kabels en riolering worden vervangen en de straat krijgt een nieuwe look. Gebakken strengpersstenen geven het plein een warme roodbruine kleur. Langs de gevels komt natuursteen. Om zo min mogelijk hinder te veroorzaken lopen rond de voortdurend veranderende bouwput dagelijks twee verkeersregelaars. Een afgevaardigde van de gemeente onderhoudt continu contact met winkeliers en aanneemcombinatie die bestaat uit Germieco, Afezo en K. Dekker. Inmiddels is 1500 van de 30.000 vierkante meter aangepakt. In september van dit jaar moet het nieuwe plein zijn opgeleverd.

Het plein van winkelcentrum Amsterdamse Poort ondergaat een complexe renovatie. Leidingen, kabels en riolering worden vervangen en de straat krijgt een nieuwe look. Gebakken strengpersstenen geven het plein een warme roodbruine kleur. Langs de gevels komt natuursteen. Om zo min mogelijk hinder te veroorzaken lopen rond de voortdurend veranderende bouwput dagelijks twee verkeersregelaars. Een afgevaardigde van de gemeente onderhoudt continu contact met winkeliers en aanneemcombinatie die bestaat uit Germieco, Afezo en K. Dekker. Inmiddels is 1500 van de 30.000 vierkante meter aangepakt. In september van dit jaar moet het nieuwe plein zijn opgeleverd.
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel