nieuws

Alliantie van Trebbeen Van den Hengel

bouwbreed

De Trebbe Bouwgroep uit Enschede gaat een alliantie aan met collega Van den Hengel uit Soest. Beide partijen verwachten wederzijds profijt te hebben van het gebruik van elkaars vakmanschap.

De Trebbe Bouwgroep uit Enschede gaat een alliantie aan met collega Van den Hengel uit Soest. Beide partijen verwachten wederzijds profijt te hebben van het gebruik van elkaars vakmanschap.
Van den Hengel en volle dochter Joreno Bouw uit Amsterdam zijn goed voor een omzet van 28 miljoen euro. De bedrijven zijn vooral actief in ’t Gooi en de hoofdstad. Accenten liggen op renovatie en onderhoud plus de particuliere markt. Van den Hengel en Joreno hebben een personele sterkte van 75 medewerkers.
Trebbe Bouwgroep behaalde vorig jaar met ruim 400 medewerkers een omzet van 190 miljoen euro. De Twentse onderneming heeft vijf vestigingen in vooral het oosten en noorden van het land. Meest westelijke voorpost is het bedrijf in Nieuwegein. De activiteiten van Trebbe reiken van woning- en utiliteitsbouw tot renovatie en onderhoud.

Reageer op dit artikel